Blåsväder

Igår var en helt vanlig dag med jobb. Kom mig ut på en joggingtur på morgonen och den gick också superduper bra, troligen den bästa någonsin! Så oerhört roligt. Dagen blev lång och lite seg, men det är skönt att vara igång med kuren igen. Dock var jag så hungrig hela dagen..inte alls skoj! Fick verkligen kämpa.

Idag blåser det kraftigt ute så jag känner för att skippa mig joggingtur. Kanske jag kan komma mig ut ikväll, annars får det bli en vilodag. Kom mig upp en aningens tidigare i morse, måste dra ner några timmar då jag snart ska börja jobbet tidigare. Vill ha en lugn och skön morgon med tid för jogging oh annat så då måste det bli att vakna några timmar tidigare än nu. Oftast kräver min kropp rätt mycket sömn vilket kan vara jobbigt.

Det går bara bra för min vän som började med kuren i måndags, känns riktigt roligt! Hon har iaf inte samma sokersug som jag så hon ska vara glad! Tror det kommer gå galant. Själv är det rent ut sagt ett helvete emellanåt! Tänk om man kunde bli av med det, skulle förändra hela mitt liv. Men tyvärr får man leva med kamp och ständiga misslyckanden.

Hoppas det går bra för alla kurare! Hörs ikväll! Kramis

På banan igen

Ännu en dag avklarad. Alltså egentligen liksom andra för mig då med tanke på att jag "började om" igår. Skönt att få igång förbränningen på samma sätt igen. Gud vad jag svikit mig själv i helgen, ni skulle inte förstå hur mycket. Var väldigt sugen idag på att äta godis men lyckades hålla mig. Det är en nackdel att jobba i en butik, allt finns tillgängligt och man sätts verkligen på prov. Man märker att tankarna styr, det gäller att säga och stå emot för det går över..ibland snabbt och ibland inte. På jobbet vet dom att jag kör på kur, vilket är en otrolig lättnad, just att slippa förklara eller smyga..det funkar inte i längden.

Myket piggare och gladare idag iaf, mindre svullen såklart och det är så skönt. Har aldrig gått så bra att jogga som idag! Var så himla nöjd under hela passet och främst efteråt såklart. Hoppas det håller i sig! Kände mig stark, det är en skön känsla. Måste säga att det är en stor skillnad nu när jag kurar än tidigare perioder då jag velat gå ner i vikt men inte lyckats. Aldrig någonsin kände jag peppen att fara ut och springa..det var bara fokus på viktnedgången. Visst är det vad jag vill nu också, men jag har lärt mig att känna efter hur varje steg känns i kroppen, en slags medvetenhet om vad det är jag gör och vad det stärker. Det underlättar verkligen, känner att det liksom ger nåt och det är där jag får min motivation. För resultatena kommer, någonstans vet man trots att dom där fula tankarna hänger över en!

Har gjort te nu, som vanligt blir det en kopp och lite läsning innan jag släcker. Mitt sätt att varva ner och jag njuter verkligen av det. Godnatt på er!

Jogging nästa

Vaknade upp tacksam för att det var en ny dag! = Nya tag. :) Suttit och surfat lite på nätet och drukit kaffe, snart ska jag bege mig ut. Vädret är perfekt, lite molnigt idag. Dock är halsen och näsan täckt med slem vilket är rätt jobbigt..

13.00 börjar jobbet igen, blir mycket att göra idag men oj så skönt. Känner energin och motivationen är påväg tillbaka, känslan är underbar!

Ha en fin dag alla, bloggar när jag kommer hem ikväll. X

Ny vecka, igen.

Måndag och första dagen på jobbet! Känns väldigt bra med rutiner måste jag erkänna. Har bara jobbat 13-22 idag, det kommer snart ändras till 10-22. Puh, men det brukar gå bra, inte så fysiskt ansträngande iaf. Ska säga att imorse ville jag bara dö. Hela min kropp var så svullen och vattensamlad, visste inte hur jag skulle kunna klä mig, den där känslan är den värsta i världen, jag hatar den! Min kropp tål inte socker, så är det bara. Ändå lär jag mig aldrig.

Jogging kommer jag nu klämma in varje morgon då jag har energin, hoppas på många sådana morgnar! =) Började så fint förra veckan och det höll i sig riktigt bra, men sen kom värmen och med den suget och sen ja..gick allt utför ett par dagar. Idag är jag på banan igen, wiiie! Känns inte helt bortkastat, men jag har lovat mig själv att inte väga mig denna vecka utan nästa. Och se det som att det spelar ingen roll om jag så inte gått ner mer, så länge jag då har kvar samma vikt som innan mitt frosseri i helgen är jag nöjd. Det är absolut inte värt det, jag vet och försöker intala mig själv. Men jag är sockerberoende- oh det är ingen överdrift! Ska berätta i ett senare inlägg. Jag kämpar och har kommit långt på vägen, men faller fortfarande dit. Tack och lov mer sällan och därför känner jag att kuren inte är bortkastade pengar..och jag kommer fotsätta gå ner då dessa frosseridagar är många färre..i längden blir det många färre kalorier. Antar joggingen hjälper till också.

Tack Skenet för all pepp! Önskar jag hade läst din förra kommentar tidigare, kanske hade hjälpt mig under lördagen. Sånt stöd betyder oerhört!

Ska göra mig redo för sängen och sen lägga mig med en sto kopp te och läsa lite. Känner mig sådär skönt trött, kommer bli en mycket bättre morgondag!

Kram och godnatt alla läsare!

RSS 2.0